稀客音响招募全国代理商工程商集成商合作伙伴

扫一扫,访问微社区

搜索

破解版的 EAW Smaart v6.0 来了

1万

柏金会员

专家勋章版主勋章

QQ
涉及音响灯光机械视频方案从此不求人,秒拿预算!

亲,只有注册或登录才能下载更有用的哦

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

EAW Smaart v6.0 正式版下载-AiR破解

支持ASIO驱动了,可以自由选择不同的声卡硬件输入口给软件的两个输入通道,输出也一样。还有双视口自由切换RTA、传递函数、相位视图. :victory: :victory: :victory: :victory: :lol :lol
http://www.fixdown.com/china/Multimedia/download_6889.htm

实习会员

专家勋章版主勋章

QQ
好东西大家分享,谢谢呀!
暴龙

柏金会员

专家勋章版主勋章

谢谢楼主!学习了.

1万

红宝石会员

专家勋章版主勋章

QQ
哈哈,我终于等到了。
技术互动.资源共享qq:512092767 服务群:62717887
                                                             技术群:44977219(业务勿加)
谢谢,好东东。
fuyihui很久没有见你露面了,你也是老网友了。

1万

柏金会员

专家勋章版主勋章

QQ

最近忙,没怎么上网呵呵!这 6.0 版本出来,还请版主抽空赶写几篇 6.0 的应用文章,代表大家先谢谢了!!!

高级会员

专家勋章版主勋章

Loud Technologies EAW Smaart v6.0 英文正式版
简介: 著名的实时声音系统管理、测量和控制工具。
English Product Description:for fixdown.com
Smaart is the most straightforward and widely used software for real-time sound system measurement, optimization and control, and now, it also backed by the full weight of EAW renowned development and support services.

Smaart v.6 performs dual-channel, FFT-based audio measurement in an intuitive, accessible interface that seamlessly integrates measurement, analysis, and data logging. It can also remotely control an extensive, constantly expanding list of professional equalizers and DSP processors.

Rebuilt from the ground up, Smaart v.6 features significantly modernized architecture to unleash the potential of the latest microprocessors and multitasking operating systems.

高级会员

专家勋章版主勋章

这个是英文啊?!楼主!也不是破解版啊!我装上不能运行啊,运行后会自动退出啊!

1万

柏金会员

专家勋章版主勋章

QQ
原帖由 yyf 于 2007-6-23 11:37 发表
这个是英文啊?!楼主!也不是破解版啊!我装上不能运行啊,运行后会自动退出啊!

6.0 正式版刚放出时间不长,汉化补丁还没出来。这个版本是百分之百的破解版,并且是 AIR 组织的破解,大家可以放心用!!!!!!